Annons
AnnonsFredagens outfit kommer här


DSC_0710

Jag blev inspirerad av någon bild på IG (min är @shistrup) som fladdrade förbi där en tjej, bar just djurmönstrade skor, ljusa jeans och en kamelfärgad rock och matchade det hela med en väska från LV. Så ett litet copy cat moment när jag inte visste vad jag skulle ha på mig i fredags. Gillar ni det?

Ikväll ska jag möta upp ett gäng pinglor -Mathilda W Gundmark, Petra Tungården, Emma Danielsson och Michaela Forni och en man, Niklas Berglind, för middag på Hillenberg och sen Madonna konsert. Sjukt taggad! Mer om det på söndag!

DSC_0712 DSC_0717 DSC_0730

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar