Annons
AnnonsFredagens outfits kommer här


(null)

(null)

I fredags var det fullt ös så jag hann inte ta några bilder (förlåt) men på dagen såg jag ut så här: Sergio Rossi klackar, jeans från GAP, armband från H&M och tröja från J.Crew. På kvällen när vi var på en urskojig fest bar jag min nya kjol från Zara, skor från Sophia Webster, cashmere tröja från J.Crew, och väska från Chanel.

During the day on friday I wore my new sweater from J.Crew, H&M bracelets, GAP denim and Sergio Rossi heels. And at night at a fab party I wore a Zara skirt (new), J.Crew cashmere sweater, Chanel bag and Sophia Webster heels.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar