Annons
AnnonsFredagens sköna stass


(null)

(null)

(null)

Det är korrekt att jag ser liiiite trött ut på bilden som min gulliga fyraåriga son tog imorse. Jag var ensam med fyra barn och vovve och alla var tvungna att vara klara och redo kl 07.30 (då bilden togs) för att jag hade mitt läkarbesök redan 07.50. Efter det har dagen gått i ett, så därav min lediga och bekväma outfit. Och ja, bilden ÄR tagen i min trädgård. Igen.
Trevlig helg!

Skor – New Balance, Jeans – Uniqlo, Skjorta – Acne, Poncho – Zara, Väska – Goyard

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar