Annons
AnnonsFredags outfit kommer här


DSC_0590 Haha! Min patenterat sura min...som min man brukar säga. Tycker fortfarande att det känns lite konstigt att posera och flina upp mig framför kameran, trots att jag gör det varje dag. Don’t know why. Men jag gör mitt bästa för att leverera outfitbilder till er varje dag, 7 dagar i veckan.

Haha, I still have a hard time posing in front of the camera, even if I do it every day. My husband says it looks like I have eaten a bitter lemon…;)DSC_0585 DSC_0591Boots, kjol och blus från Zara, rocken är Prada och väskan är Chanel. OCH jag har fixat håret. Själv. 🙂

My outfit on friday was boots, skirt and shirt from Zara, Prada jacket and Chanel bag.
DSC_0592 DSC_0605 DSC_0601

TAGGAR
12 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar