Annons
AnnonsDukade med mina loppisfynd- Gröna Anna


DSC_2099

När vi åt middag i fredags dukade jag med några av mina loppisfynd. Tallrikarna är från Rörstrand och heter Gröna Anna och underläggen är ”silver”tallrikar som jag köpte på loppis förra sommaren. Glasen har jag ärvt av min mormor.

DSC_2089 DSC_2100  DSC_2104 DSC_2086

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar