Annons
AnnonsFrukostmöte på Sannas med BikBok och Never Denim Shape Up


DSC_1432

Började morgonen med ett frukostmöte på Sannas på Östermalmstorg med BikBok och Never Denim Shape up . Att kicka igång dagen med färskpressad apelsinjuice, en fluffig cappuccino och en avokadomacka på nybakat bröd – ja en bättre start kan man inte få. Kombinerat med att min dotter var med mig som sällskap och att vi fick höra en modenyhet gjorde det hela ännu bättre. Never Denim presenterar i höst, som första varumärke i Skandinavien – en helt unik jeansteknologi med fokus på en ny superstrech som formar kroppen, utan att kompromissa på en autentisk jeanskänsla.

DSC_1437

Jonas Rådberg, deras nya produktchef, berättade om jeansen och dess funktioner och det ska bli fantastiskt spännande att se om allt stämmer – I will keep you posted!

DSC_1446 DSC_1447

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar