Annons
AnnonsGalapremiär av Cirkeln på biograf Rigoletto


DSC_0275 Igår var jag på galapremiären av Cirkeln på biograf  Rigoletto som är baserad på boken av Sara Bergmark Elfgren och Mats Strandberg och originalmusik signerad producenten Benny Andersson. Jag visste inte riktigt vad som väntade mig men filmen var riktigt bra. En fantasy film som griper tag i en från första scenen. Ett must see!

För det generösa och välordnade eventet stod ZAP Events och det bjöds på magiska snittar och Taittinger Champagne i floder. Stort tack!

 

From last night’s movie premiere of the Swedish fantasy film Cirkeln based on a book with the same name. Thank you ZAP Events !DSC_0283 DSC_0284 Jag hade fönat håret hos Creative Headz och igår körde jag på en liten snedlugg, väldigt nöjd. As always. Jag hade på mig en ny topp från By Malene Birger som jag längtat efter sedan jag såg den i showroomet i höstas, H&M brallor, Christian Loubouton klackar, YSL clutch och Oscar de la Renta örhängen.

Wearing a By Malene Birger top, H&M pants, YSL clutch, Oscar de la Renta earrings and Christian Louboutin shoes. Hair by Creative Headz.DSC_0285TAGGAR
11 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar