Annons
AnnonsGårdagens detaljer – Be Happy!


DSC_0813Be happy!  Igår hade vi biokväll och såg filmen Annie. Jag, Amanda och Mathilda gav den högt betyg, en riktigt gullig feel good film tyckte vi. Efteråt gick vi hem och åt en av få hemlagade middagarna vi ätit här. Min mamma lagade pannbiffar med gräddsås efter önskemål från barnen. Och det slår alla restaurangbesök med hästlängder. Nästan.

Jag hade på mig Valentino skor, nya jeans från GAP köpta på rea för 10 dollar ( mina favoritjeans), bältet är Hermès, skjortan är J.Crew och väskan är från C Wonder.
DSC_0805

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar