Annons
Annons



Gårdagens middag med fina vänner och deras barn


DSC_0346

Igår hade vi middag och vi var 6 vuxna och 10 barn. Vi åt carpaccio med Cipriani sås till förrätt, sedan gjorde jag en tryffelpasta med färsk tryffel och pancetta och hemgjord ”gremolata/persijlepesto” som jag duttade ut på tallriken och den förhöjde hela rätten tycker jag. Första gången jag lagade det och det blev riktigt gott! DSC_0357
DSC_0363 Till efterrätt åt vi en smarrig Gino med extra mycket vitchoklad. DSC_0324
DSC_0349

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.se



ARKIV



Annons




Annons

Laddar