Annons
AnnonsGårdagens outfit och besök i Vaxholm


DSC_1021

Vi åkte över till Vaxholm för att handla frukt och grönt på torget och för att äta lunch. Igen jättespännande dag direkt. Tyvärr. Efter besöket i Vaxholm jobbade jag lite, betalade räkningar, gjorde blogginlägg och bokade nageltid. Hur som helst så såg jag ut så här: Chanel ballerina, Zara jeans, Filippa K skjorta ( köpt på rean), Missoni kavaj och Balenciaga väska.

We all went to Vaxholm to shop and to have lunch. I wore Chanel flats, Zara jeans, Filippa K shirt and Missoni cardigan. The bag is Balenciaga.

 

DSC_1033 DSC_1028 DSC_1038 DSC_1031 DSC_1032 DSC_1024

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar