Annons
AnnonsGårkvällens outfit – klädd i Club Monaco. Såklart!


DSC_0283 Så här var jag klädd igår på mitt lilla VIP event (mer om det snart) i Club Monaco butiken i Mood Gallerian. Jag hade självklart valt Club Monaco kläder kvällen till ära. De här lädertightsen kan vara det skönaste och kanske snyggaste i min garderob just nu. Ja, i alla fall bland det snyggaste jag har 😉

Örhängena är H&M, skorna är Prada och väskan är Chanel.

Last night I hosted a lovely ”family and Friends” event at Club Monaco in the MOOD gallery. It was a success and more about that soon. I am of course dressed all in Club Monaco. Love the leather leggings! Earrings are H&M, shoes are Prada and bag is Chanel.
DSC_0281

 

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar