Annons
AnnonsGetting ready for the spotlight


b9279ce1fd8d49f3660ab875b4d4e207

Getting ready for the spotlight! 

Så här skulle jag valt att se ut när jag gick ut och åt middag med mitt tjejgäng. Vi skulle börja med ett glas bubbel för att sedan inta middag på Teatergrillen eller Papa. Jag tar på mig säsongens hetaste plagg, de utsvängda jeansen, killer heels från Christian Louboutin, och en vit krispig skjorta. Mina underkläder väljer jag med omsorg. Syndigt men bekvämt och tar ett svart spets set från Sloggi. Över axlarna hänger jag en skräddad kavaj, mörkröda läppar, och en statement clutch från YSL. Nu är jag redo att vara in the spotlight 😉

”Kylie Minogue har blivit berömd för sitt genuina sätt och för hur hon uttrycker sig inte bara i sin musik utan också genom sina kläder, både på och utanför scenen. Hon inspirerar oss alla att klä oss bekvämt och feminint och att vara stjärnorna i våra egna liv – att känna oss underbara hela dagen. Vi bjuder nu in DIG att visa oss DITT stämningsplank. Vilka plagg skulle DU välja att bära vid de allra viktigaste tillfällena i ditt liv? Och vilka plagg bär DU bara för din egen skull? Ladda upp dina mest oumbärliga plagg tillsammans med ditt favoritplagg i sloggis sortiment med taggarna #mysloggi tävla om att vinna en resa till Berlin och tillträde till vårt speciella evenemang med Kylie”  

Läs gärna mer om samarbetet med Sloggi och Kylie HÄR och joina tävlingen med Sloggi och Polyvore här.

CHIC i samarbete med Sloggi.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar