Annons
AnnonsGrått och nude – min favoritkombination just nu


DSC_3018

I går bar jag grått och nude och det kan vara en av mina favoritkombinationer just nu. Sobert och elegant. Jag bar skor från Louboutin, läderbyxor från Gina Tricot, cashmere tröja från J.Crew, rock från Stella McCartney, Glasögon från Tom Ford och min nya älskling från Valentino. En av de vackraste väskorna jag äger.

DSC_3016 DSC_3014

Den här veckan kickar pressdagarna igång och jag ska hinna med så många showrooms som möjligt. Åker även ner på styrelsemöte till Lund på torsdag så tyvärr missar jag många showrooms just den dagen. Ha en fin vecka kära ni.

 

 

 

 

DSC_2998  DSC_3004

TAGGAR
14 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar