Annons
AnnonsGrattis bloggen 2 år!


581d0c227fa4f74100e901cbe0a6e205Happy Birthday bloggen som ”fyller” 2 år idag! Inte klokt vad tiden går när man har kul och jag kan faktiskt inte förstå att det redan gått två år. Två år. STORT TACK från botten av mitt hjärta till alla er läsare som troget läser bloggen, trycker på gilla, tar er tid att kommentera – utan ER hade jag inte bloggat. Jag är också tacksam över allt spännande och roligt jag får uppleva med och genom bloggen och jag är otroligt glad över alla kreativa och fantastiska människor jag träffar nästan dagligen. TACK till CHIC och Charlotta som ger mig möjligheten att få vara en del av ett fantastiskt modemagasin! Ha en fin fin dag!

Happy Birthday! Today my blog turns 2 years. TWO YEARS! It crazy how time flies – I want to thank each and everyone who reads the blog, that takes the time to write comments and that presses the like button. Without you I wouldn’t blog. THANK you to CHIC and Charlotta for giving me the opportunity to be a part of a fantastic fashion magazine!

Pic from Pinterest.
 

 

TAGGAR
12 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar