AnnonsGrönt, grått och rött är dagens kompott!


 

 

 

 

 

 

 

Goyard, Benetton, YSL, H&M , Stella McCartney, Tom Ford, Outfit, Susanne Histrup, CHIC

Grönt, grått och rött är tisdagens kompott. Ser ni att jag försöker variera min ”bakgrund” eller mina platser där jag tar mina dagens?  Vid vattnet, inne i stan, i mitt kvarter och självklart i min trädgård/veranda – så nu undrar jag vad ni tycker om det. Höjer det värdet i själva inlägget och ger er mer inspiration eller spelar det ”ingen roll” vart jag befinner? Roligt att veta så skriv gärna en kommentar!

Annons

Skor – YSL, Byxor – Benetton, Blus – H&M, Rock – Stella McCartney, Väska – Goyard 

 

 

 

 

TAGGAR
18 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIV
Laddar