Annons
AnnonsGuccis SS 15 kampanj – Copy and Paste!


DSC_0797”70-talet” kommer starkt i vår och håller även i sig  till hösten och vintern och efter att jag sett Guccis ss15 kampanj fick jag suget att leta upp min gamla Gucci väska. Känns som den har lite ”sjuttitalsvibbar”, eller hur? Snyggt att matcha med denim on denim eller mockaklänning, precis som på bilderna. Får bli en copy and paste på dem!

Love Gucci’s SS15 campaign and I am so happy I found my old Gucci handbag that has a 70s feeling over it. Will make a copy and paste and wear it with denim on denim and with a suede dress. 
ARC0166 DSC_0799 Gucci-Womenswear-Campaign-01 DSC_0796

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar