Annons
AnnonsHar glömt att visa min Panama hatt från Ecua-Andino & Lufthansa


DSC_1017

Jag har ju glömt att visa min urfina, handgjorda panama hatt från Ecua-Andino i samarbete med Lufthansa för att fira att de numera kommer att flyga till Panama. Det bästa med hatten förutom att den skyddar mot solen, täcker en bad hair day och är vrålsnygg, är att den går att vika ihop och tar därmed ingen plats i bagaget. Lika fin när man vecklar upp den efter en lång resa.

Love my new hand made panama hat from Ecua-Andino’s collaboration with Lufthansa to celebrate Lufthansa flying to Panama.

DSC_1013 DSC_1012

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar