Annons
AnnonsHela dagen hade jag längtat efter råraka och löjrom


DSC_0758Råraka med löjrom och Grönstedts Champagne. Hela lördagen gick jag och suktade efter löjrom på en råraka och när middagen skulle tillagas kunde jag inte hålla mig. Johan lagade pasta Carbonara till barnen och sig själv medans jag gjorde en råraka.
DSC_0773 DSC_0759
DSC_0768

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar