Annons
AnnonsEn dag på Disney World. Vi och en miljon andra….


DSC_0889I måndags var vi på Disney World ( Magic Kingdom) och vi var inte ensamma precis. Jag har aldrig sett så mycket folk och så låååånga köer till allt. Men så är det ju stället where dreams come true!
DSC_0924 De tre äldsta står och kramas med Piff och Puff och lille Tom var liiiite blygare men stod och stöddade sig vid sidan av. Haha….DSC_0921 Jaha, en liten vagnparkering hade vi här. Ett hav av barnvagnarna minst sagt utanför en av barnkarusellerna.DSC_0936 Och det var 90 minuter i väntetid för att åka de flesta karuselllerna som är över på 3 minuter…DSC_0937 DSC_0940 DSC_0949
DSC_0960 Nejjj, måste vi åka hem nu?! DSC_0970Trots mycket folk och långa köer hade vi en ”Magical day”!
DSC_0913

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar