Annons
AnnonsHellmann’s Thanksgiving dinner


DSC_0082 I måndags var jag på den årliga Hellmann’s Thanksgiving middagen, vilket var riktigt trevligt och sjukt gott. Vi var 25 personer som samlats utanför 7 eleven vid Nytorget för att gemensamt gå till middagen. Varje år är platsen en överraskning och i år var det på PS Matsal på söder.DSC_0088Att ha en bild som placeringsskort var en rolig idé, även om det var lite svårt att se vem som var vem trots att det stod namn på….;)DSC_0087 DSC_0099
DSC_0105 DSC_0109 DSC_0113 DSC_0100Ulrika Bengtsson, från Kockarna Kamp, var influgen från USA för all laga och komponera maten. Otroligt gott!

DSC_0096Som avslutning fick man fylla sin Candy Jar med godis innan man gick hem. Tack Hellmann’s och Change the Agency för en förträfflig kväll!
DSC_0091

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar