Annons



Hemmagjord Ceasardressing


Att göra hemmagjord ceasarsallad är det godaste som finns. Vi blev bjudna på en underbar kalkon ceasarsallad hos våra vänner som serverades med en dressing vars recept är från mig. Som jag i min tur fått från någon vän. Man kan nästan äta dressingen med sked så mumsig är den.

Annons

Recept: 1 tsk fransk senap, 1 äggula, 1-2 vitlöksklyftor (pressad), 1 tsk Worcestershire sauce, 2 tsk vitvinsvinäger, 1 msk pressad citron – blanda ihop detta. Vispa i 1 dl olivolja, 1 msk mjölk, 1 dl riven parmesan. Smaka av med salt och peppar. Ansjovisfiléer skippar jag men om ni vill ha det i så är det 1-2 st beroende på storlek. När allt ovan ligger i en plastbunke- tar ni en stavmixer och mixar allt. Smaka av. Jag brukar dessutom minst dubbla receptet för att det går åt.

To make home made ceasar salad is the yummiest in the world. Here is a recipe of ceasar dressing that is so good you can eat it with a spoon. Recipe: 1 tsk french mustard, 1 egg yolk, 1-2 garlic cloves, 1 tsk Worcestershire sauce, 2 tsk white wine vinegar, 1 msk lemon juicy – mix this together. Then add 1 dl olive oil, 1 msk milk, 1 dl parmesan. Taste and add salt and pepper. Mix it in a blender. I always make twice as much since it is so good.

 

TAGGAR
194 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.se



ARKIV








Laddar