Annons
AnnonsHermès sandaler, Topshop byxor och H&M blus


DSC_0736

Det händer inte ofta. (Nästan) aldrig skulle jag säga. Men igår gjorde det det. Jag hade så bråttom iväg att jag gick ut i en skrynklig ostruken blus. Så bråttom att jag faktiskt upptäckte det lite senare på dagen och inte insett det förrän det var för sent. Tok försent! Jag ser det först när jag tittar på bilderna för den här dagens outfit och då var det liksom too late att byta. Jaja. Så kan det gå ute i skärgården 😉

Skor – Hermès, Byxor – Topshop (gamla), Blus – En ostruken H&M,

DSC_0731 DSC_0727

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar