Annons
AnnonsHillstone i Winter Park


DSC_0976Vi åt middag på Hillstone i Winter Park  och det var utsökt. Jag hade på mig Valentino skor, vita GAP jeans, Topshop blus och Hermès armband.

We had dinner at Hillstone in Winter Park. I wore GAP jeans, Topshop top, Hermès CDC and Valentino shoes.
bild Ribsen var to die for och köttet föll av så det kan har varit det godaste vi någonsin ätit. Ja, förutom de här. För de är bäst.

So yummy! The ribs was to die for!! DSC_0978 Jag åt en Thai nudel och oxfilé sallad som var fantastisk. Måste försöka laga det snart hemma.DSC_0979 Hillstones specialitet var grillade kronärtskockor och även de var jättegoda.DSC_0977 Vi avslutade middagen med en klassiker, Key Lime Pie.DSC_1007

DSC_0991

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar