Annons
AnnonsI mitt badrumsskåp


DSC_1918

En snabbtitt i mitt badrumsskåp. Just nu använder jag Mia Höytös Kaunis cleansing gel ( ekologisk), jag lägger en ansiktsmask av Maria Åkerberg lite då och då, varvar mellan ACOs serum och ett annat serum från Lancome och så duttar jag på med en kräm från Babor, främst under ögonen.

DSC_1925

DSC_1922

Till håret använder jag två produkter från Lernberger Stafsing och jag så tester Kevin Murphys shampoo och balsam.

DSC_1924

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar