Annons
AnnonsIdag matchar jag kamel med brunt


DSC_0926 En av vårens stora trender är färgerna kamel/nude/beige i alla dess nyanser och idag bär jag en nougatfärgad topp från COS som jag matchar med bruna skinnleggings från Zara. Halsbandet är Chanel, armbandet är Hermès och skorna är Hogan. Och håret flyger och far i vinden som ni ser och den inte så diskreta utväxten ska jag fixa på fredag när jag får håret stylat av Creative Headz inför ELLEgalan .

My outfit today, camel and brown. Hogan shoes, Zara leggings, COS top, Chanel necklace and Hermès bracelet.DSC_0931 DSC_0934
DSC_0935 DSC_0928

TAGGAR
14 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar