Annons
AnnonsInnovative Skincare på Care of Skin


DSC_0258 I måndags bokade jag in mig på Care of Skin för att få en Fire & Ice behandling eller ”Red carpet ready” som den också kallas, vilket passade perfekt då jag skulle på galapremiären av Cirkeln på kvällen. Produkterna som användes är från Innovative Skincare (iS) 

”iS CLINICAL är en exklusiv hudvårdsserie utveckl av Innovative Skincare, som skapar exceptionella, resultatorienterade, anti-aging och optimala hudvårdsprodukter. Genom att utveckla och använda sig utav den mest avancerade forskningsteknologin, har iS’s läkare och forskare minutiöst designat och skapat produkter som ger snabba, säkra, långsiktiga och positiva resultat. iS CLINICAL’s produkter stöds och rekommenderas av framgångsrika dermatologer, plastikkirurger, läkare och hudterapeuter. 

DSC_0260 Behandlingen tog ca 30 minuter och var verkligen så bra – jag fick ett riktigt glow efteråt och jag rekommenderar den varmt.IMG_6334 DSC_0262

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar