Annons
AnnonsInternationella barncancerdagen


Idag är det internationella barncancerdagen och barncancerfonden har en kampanj som heter #delaettskratt.

”Varje dag skrattar ett barn cirka 400 gånger – en siffra som ofta är betydligt lägre för cancerdrabbade barn. På Internationella barncancerdagen går svenska folket därför samman och skänker glädje och hopp till dessa barnhjältar genom att sprida en skrattselfie med uppmaningen att SMS-skänka 50 kr till barncancerforskningen och tillsammans kämpa för att utrota barncancer. Nu kan våra skratt göra skillnad på riktigt! 

Barn som är drabbade av cancer har ofta nära till leken och skrattet trots den svåra situation de befinner sig i. Men sjukdomen och behandlingen är smärtsam, så stunderna är många när skrattet är långt borta. Idag är det internationella barncancerdagen och vi går samman för att skänka glädje, skratt och hopp till de hjältar som kämpar för livet mot sin cancer. 

susanne-histrup-header

Visa ditt stöd, som jag har gjort, genom att #delaettskratt med en skojig selfie eller skrattfilm och skänk 50 kronor till barncancerforskningen genom att SMS:a HOPP till 72 900. Tillsammans för fler skratt i framtiden! 

 

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar