Annons
AnnonsJag piggar upp min vardag med neongult och rosa!


DSC_0003 Jag piggar upp min ”gråa”vardag med en neongul cashmere tröja från J.Crew och rosa läppstift från H&M. Jackan är ett reafynd från Gina Tricot, jeansen är Uniqlo, halsbandet är Chanel och armbandet, väskan och sjalen är Hermès. Idag sitter jag bland annat och läser igenom alla ansökningar som vi fått in till stiftelsen då vi har styrelsemöte nästa vecka och ska besluta om de olika utdelningarna.

I cheer myself up with some neon – hot pink lips and yellow sweater! DSC_0008 DSC_0005 DSC_0012 Lisa nämnde på min IG (@shistrup) att neongult och grått lite är mitt ”trademark” , och det kan nog stämma. Älskar den kombinationen! Men älskar å andra sidan alla möjliga olika kombinationer av färger och mönster …Haha!DSC_0011

DSC_0015

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar