Annons
AnnonsJulklapp till min syster


Eftersom min syster bor i USA gillar jag att köpa svenska klädmärken till henne i present. Lite roligare när det inte finns over there. Så i år blir det från märket GRETA. Och kanske klickar jag även hem en till mig för färgen på den här sideblusen är underbar. DSC_0528

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar