Annons
AnnonsJulklapp. Till mig själv.


6090-3-lydiacape1Julklapp/ar till sig själv. Ni som läst bloggen ett tag vet att jag brukar ge mig själv en julklapp. Eller två. Just nu är jag sugen på den här magiska capen från By Malina. Förra julen gav jag mig det här och i somras när jag fyllde the big 4 0 var jag lite väl generös mot mig själv.Kanske. Både presenterna har jag använt otroligt mycket so cost per wear är inte så farligt…;)

I usually give myself christmas gift/s. And right now I am really into this cape from By Malina

 

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar