Annons
Annons”Julmarknad” hos EKPR


DSC_1458

Mathilda och jag fortsatte vidare till EKPR & kommunikation igår och besökte deras ”julmarknad”. EKPR har otroligt många fina varumärken som de visade upp, alla i ”juliga” och vintriga miljöer.

¨DSC_1448 DSC_1450

Den här duken måste jag önska mig i julklapp, den hade passat perfekt i vår matsal som har gröna inslag. Duken kommer från Chamois och finns i mängder av färger och varianter. Den här gillar jag bäst.

DSC_1455 DSC_1465

Tror att jag kan ha hittat vinterns snyggaste jacka från Lempelius . Ett för mig nytt märke, vilket alltid är kul och spännande. Ett nästan must have om den inte var så rackarns dyr men det kostar ju ingenting att lägga upp på wishlisten, eller hur?

DSC_1468

Jag letar efter nya fräscha kuddar till vår gråa stora familjesoffa i tv-rummet och jag tror minsann att jag hittat dem. ElceStockholm heter varumärket och nu är det ju bara frågan vilka man ska välja? Hmmmmmm..

DSC_1470 DSC_1469 DSC_1452

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar