Annons
AnnonsJulröda ”läderleggings” från H&M


DSC_0556Idag bär jag röda ”läderleggings” från H&M, ni minns de jag klickade hem häromdagen? Men de sitter inte så bra som man skulle önska. Jag tog storlek 38 men de är faktiskt lite väl ”pösiga” i benen och jag vill att de ska sitta helt slickat. Som ett andra skinn. Eller plast i det här fallet. Jag matchar med (favorit)tröja från Lindex och Christian Louboutin skor.

Today I am wearing those red ”leather” pants I got from H&M the other day. I took size 38 but they are a bit to loose in the legs. I want them to be as a second skin. Wearing Lindex sweater and Christian Louboutin shoes.DSC_0558Vad har hänt idag? Egentligen inte så mycket. Jag har tränat, ringt massor av samtal, betalt räkningar, gjort fakturor, packat, tvättat, cleansat, frusit, hämtat barn, lämnat barn på aktiviteter, väntat på aktiviteten och hejat på, bloggat, förberett blogginlägg, frusit lite till, handlat mat, shoppat en julklapp och nu gör jag middag. Sen är det läxläsning, packa lite till och gå och lägga mig tidigt under duntäcket med raggsockar på. Hur har er dag varit? DSC_0564 DSC_0559

TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar