Annons
Annons



Kantarelltoast – skogens guld! 


  

Kantarelltoast av kantarellerna vi hittade i skogen i helgen. Jag serverade dem på smörstekt bröd från Gateau. Jag fräser kantarellerna i en panna tills vattnet från dem har försvunnit. I med en (rejäl) klick smör och bryn på tills de fått lite färg. I med lite kalvfond, salt, vitpeppar och ex portvin eller vittvin och grädde. Puttra ihop och smaka av. Dekorera med persilja. 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.se



ARKIV



Annons




Annons

Laddar