Annons
AnnonsKappAhl och Ralph Lauren


DSC_0153

I onsdags åkte jag och min man in till Fotografiska för att gå på KappAhls modevisning och event: Dreams through a lens – en kollektion med hållbart mode fotograferad av Mary McCartney. En fantastisk modevisning med fina plagg och som avslutades med att den magiska Amanda Jensen intar scenen. Mer bilder från kvällen kommer. Tack till Micael Bindefeld AB som stod för eventet – lyckat och lyxigt som alltid!

DSC_0154

Jag bar en Zara sammetskostym, som på bilderna ser sliten och ”nappy” ut men det är ljuset som faller lite konstigt. Den är kolsvart och hel och ren. På fötterna bar jag Valentino, toppen är Lindex och väskan är Chanel.

Efter KappAhls event åkte vi till Ralph Lauren som hade en exklusiv Gentleman’s Evening med auktion till förmån för Projekt Playground. Tyckte därför att det var passande att bära kostym 😉

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar