Annons
AnnonsKilt och knähöga stövlar är dagens outfitDSC_0428Tack och lov är kjolen inte en ”mini skirt ”för då hade det varit lite Britney Spears varning på mig idag 😉

Kjolen är flera år gammal och kommer från Monsoon, tröjan är J.Crew, bootsen är Zara ,väskan är Balenciaga, jackan är H&M och likaså örhängena och armbandet är Hermès.

If the skirt would have been shorter it would be a Britney Spears moment for me, not so fancy. Skirt is Monsson (old), Jacket is H&M, sweater is J.Crew, handbag is Balenciaga and bracelet is Hermès.

DSC_0430

DSC_0424

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar