Annons
AnnonsKlädd i ACNE Studio, Missoni, Lindex och Hermès


DSC_1621

Trots att jag vetat om modeveckan länge fick jag ändå bråttom eftersom vi firade lille Tom ( som tyvärr vaknade med feber på sin stora dag) och självklart visste jag inte vad jag skulle ha på mig. 20 grader redan kl 8.00 på morgonen. What to wear?  Jag hittade min gamla Acne kostym som är sval och somrig men ändå lite klädd.

 

DSC_1619 DSC_1614

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar