Annons
AnnonsLadies lunch på Coco & Carmen


DSC_0874

I går var jag på en fantastisk lunch på Coco & Carmen som mina vänner abonnerat för en stor tjejlunch. Otroligt trevligt, gott och kul! Jag hade på mig mina nya, helt magiska boots från FootlightH&M kjol (ny), J.Crew tröja, H&M läderjacka och Chanel väska.

DSC_0875 DSC_0876 DSC_0864 DSC_0865 DSC_0861

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar