Annons
AnnonsLångfredagen med varmrökt lax, skumpa och tårta


DSC_0393

Vilket aprilväder vi har. Ena stunden strålar solen för att i nästa komma hagel. Vi hade i alla fall tur på förmiddagen så jag och min man sprang en tur i skogen, första rundan utomhus för i år. Kallt men friskt.

Vi började middagen med att skåla i skumpa och mumsa i oss några snittar och efter det åt vi en sjukt god varmrökt lax som riktigt smälte i munnen. En av de godaste jag ätit och den var köpt på Melanders fisk i Östermalmshallen i Stockholm. Nypotatis, romsås och sallad till det.

DSC_0400 DSC_0399 DSC_0409   DSC_0429

Till efterrätt bakade Amanda en Pavlova med hemgjord lemoncurd och grädde – försvinnande god!

DSC_0433

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar