Annons
AnnonsLansering av Mia rosévin och invigning på Hallwylska


DSC_0379

Vi mötte upp våra kära vänner Stina och PH för att gå på lanseringen av rosévinet Mia av Freixenet på Södra teaterns takterass. Ett gott och lättdrucket vin med fin karaktär. Vi gick sedan och åt en härlig middag på Riche och därefter en sväng till den nya öppnade baren på Hallwylska och vilken bar, måste vara Stockholms coolaste innergård. Kändes väldigt kontinentalt, som man befann sig på en piazza i Italien. Rekommenderas varmt! Bilder från kvällen kommer men via mobilen.

Jag hade på gamla paljettbyxor och tröja, båda från Zara, Céline väska, J.Crew örhängen och Louboutin skor.

Ni får gärna rösta på mig som årets Chicaste Fashionista. Ett jävla tjat, I know men man vill i alla fall ge sina motståndare lite motstånd, eller hur?

DSC_0376

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar