Annons
AnnonsLe Club 55 – en institution i St Tropez


DSC_0638 DSC_0642

En av de mest klassiska strandklubbarna nere på stranden är anrika Le Club 55. Det ses nästan som en institution nere på Cote d’Azur och har funnits där sedan 1955 och har idag nästan nått kultstatus.

One of the most classic beach clubs on Cote d’Azur is Le Club 55. I love this place and if you haven’t been I strongly recommend it.

DSC_0643 DSC_0644 DSC_0645 DSC_0646 DSC_0650 DSC_0707 DSC_0713

God mat, fin strand, lyxig butik (overprized så det heter duga), härlig stämning och självklart eget rosévin. Som Linda sa boho – chic när det är som bäst!

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar