Annons
AnnonsLexington Fashion Show i Fjärilshuset


DSC_0156DSC_0111

Igår var jag och min man på Lexingtons Fashion Show i fjärilshuset på Haga. En otroligt vacker miljö som passade varumärket perfekt.

DSC_0113 DSC_0115 DSC_0131

En av mina favorit looks – preppy men med en edge! Älskar det!

DSC_0124

Mjukaste mocka, sandaler för herr och dam, pudriga pasteller blandat med den mer marina ”Hampton” stilen. Bärbart, klassiskt men en twist.

Stort tack Micael Bindefeld AB för en magnifik show och tillställning och tack Lexington för sommarens finaste handdukar!

DSC_0126  DSC_0140 DSC_0141

Att man går på en juicetox just en sån här kväll är bara för surt. Riktigt tråkigt när det serveras mat i världsklass. Bästa Taco Truck, ni minns de vi hade på min 40 års fest förra året? Jag var allt bra tidig med att ha en trendig food truck på en tillställning 🙂

DSC_0146 DSC_0147 DSC_0152 DSC_0151

Jag bar en DvF klänning, Zara boots, House of Dagmar jacka och Chanel väska. Så här i efterhand ser jag att jag skulle valt ett par andra skor till men det stod på inbjudan no high heels, så när jag klädde på mig hängde regnet i luften att jag ville bära något lite varmare. My mistake.  Men, note to self: matcha klänningen med ett par andra skor nästa gång.

DSC_0174 DSC_0176

DSC_0173

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar