Annons
AnnonsLingerie Press days by Periné


DSC_0351

Lingerie press days by Periné – började gårdagen med att frossa i vackra underkläder från Hanky Panky, Spanx, Hanro Stella Mc Cartney, Heidi Klum med flera.

Yesterday morning I went to Periné that had a lovely press breakfast with beautiful underwear from Hanky Panky, Spanx, Hanro, Stella McCartney, Heidi Klum och they served the most delicious breakfast.

DSC_0322

Alltså, man kunde inte bara frossa i vackra underkläder utan de bjöd även på en storslagen frukost med frallor, yogurt, kaffe och nybakade munkar från Dunkin’Donuts. Jag avstod från den härliga buffén och fokuserade på underkläderna.

DSC_0323 DSC_0331

Hanky Panky visade upp två av mina favoritmönster till deras höstkollektion, zigzag ( lite Missoni inspirerat tror jag allt) och kamouflage. Fina båda två.

DSC_0333 DSC_0337 DSC_0338 DSC_0340 DSC_0345 DSC_0352

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar