Annons
AnnonsLite nyheter i badrumshyllan


DSC_0916

Nytt i badrumshyllan är bland annat den här HSR de Luxe anti-aging krämen från Babor, som jag hoppas ska göra underverk, ögonkrämen från Lancôme som jag fick av min mamma i påskas och handkrämen från Björk and Berries i doften Dark Rain. Jag älskar min lilla ”väska” från By Malene Birger som funkar lika bra som clucth som necessär!

DSC_0917

Jag har hört mycket gott om Kevin Murphys Shimmer shine så nu klickade jag hem den på Lyko. Barnens och min doftfavorit från Yves Roches, Apple Star Anise, som är en limited edition och som doftar ljuvligt!

DSC_0921

Jag ska också testa MoroccanOils shampo och balsam som jag hört ska vara superbra men som jag ännu inte har hunnit att prova. De doftar i alla fall grymt! Har använt andra produkter med moroccan oil i men inte de här två produkterna.

DSC_0925

En av mina favoritkrämer kommer från Exuviance och nu ska jag testa deras SkinRise Bionic Tonic pads. Tog en imorse och det gav verkligen lyster. Två tummar upp!

 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar