Annons
AnnonsLite söndagsshopping – perfekta inför alla julfester!


hmprod

 

Idag har vi inte gjort många knop vill jag lova. Började med pannkaksfrukost till barnen, sen stack jag och sprang 4 km på löpbandet och efter det åt vi lunch hemma. Grillad kyckling. Inte så värst roligt eller gott om jag ska vara ärlig. Sitter  nu vid datorn och klickade just hem de här röda ”läder”byxorna från H&M. Perfekta för alla glöggpartaj tänker jag 😉 Jag sitter och förbereder inför min resa på torsdag då jag och min bästis ska till London i 48 h. Ska bli underbart! Har ni kul tips på vad vi inte får missa under dessa dyrbara timmar, skriv gärna en kommentar!

I just bought these ”leather” leggings from H&M, perfect for all Christmas parties. Today I am preparing for my trip to London on thursday with my best friend Stina, 48 h in London together – can’t wait! 

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar