Annons
AnnonsLördagens outfit – MSGM kavajDSC_0226
STOPPA pressarna! Jag står i en annan miljö än min trädgård. Hallelujah! Jag fattar att ni tycker att det är trist att se mig, nästan varje dag i min trädgård och jag vet, eftersom andra modebloggare kommenterat: Du vet att du är den enda som fotar dig i din trädgård. Det är sagt med glimten i ögat…haha…Och jag förstår. Men jag har inte tiden att scouta locations så jag får snällt haffa närmaste familjemedlem som är villig att ta en bild. Just där och då. Detta för att ni ska få se mina dagliga outfits och därför är jag en av få lite ”äldre” modebloggare som levererar outfitbilder (nästan) dagligen. I min trädgård eller inte.

Jag fortsätter att matcha grått och beige. I lördags bar jag Isabel Marant boots, Uniqlo jeans och tröja, MSGM kavaj, och Chanel väska.

I continue to wear nude with grey. I love that combo right now. DSC_0248 DSC_0240 DSC_0242

TAGGAR
38 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar