Annons
AnnonsLördagens party outfit och ett försenat TACKTAL


DSC_0711Min bästa vän bjöd på en storslagen fest igår. Det var så otroligt generöst, fantastiskt roligt och väldigt fint ordnat. 53 kvinnor hade samlats för att fira jubilaren och det gjordes med bravur. Stina hade specifikt sagt inga tal men eftersom jag satt bredvid henne blev det min uppgift att tacka, på allas vägnar för middagen och för att Stina är den hon är – alldeles underbar! Det framgick (förhoppningsvis) att vi alla älskar henne men däremot kan jag in the heat of moment glömt att tacka för maten, vilket var min uppgift. Så därför jag gör jag det här: STORT TACK för en underbar middag från oss alla!
DSC_0716 Jag hade på mig H&M jumpsuit, klackar från Valentino,pälsväst från Club Monaco och väskan är Chanel.DSC_0713 DSC_0708

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar