Annons
AnnonsLördagsgodis från EC-GO!


DSC_0246

EC – GO! Nyttigt godis direkt hem i lådan, hur fiffigt som helst! MUMS!

Utforska vårt stora utbud av nyttigt och ekologiskt godis och snacks. Du kan plocka ihop det du  själv önskar av produkterna eller välja att prenumerera på Ec-Go! Bagen som du får hemskickad direkt i brevlådan varje månad eller varannan vecka!

Innehåller ett nytt och spännande utbud av ekologiskt och hälsosamt godis från utvalda varumärken. Varje månad väljer vi ut ett antal favoriter ur vårt sortiment och sätter ihop  Ec-Go! Bag som du får tillskickat direkt hem i brevlådan. Helt enkelt det lättaste sättet att få hem en nyttig och spännande blandning av ekologiskt godis!

DSC_0249

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar