Annons
AnnonsLördagslunch med goda vänner


DSC_0724 Igår mötte vi upp några goda vänner som också är i Miami över jul och nyår och vi blev hela 15 stycken ( 6 vuxna och 9 barn). Vi åt en härlig men ganska onyttig lunch på Scotty’s Landing precis på vattnet.

Yesterday we met some of our good friends for a lunch by the sea. We had a lovely time, both kids and adults! I was wearing J.Crew shirt and shorts.DSC_0728 Jag hade på mig shorts och skjorta från J.Crew men tyvärr är shortsen liiiite stora och nu ångrar jag att jag slet av lapparna innan jag riktigt provade shortsen. Mönstret är underbart men inte storleken.DSC_0731 DSC_0736 DSC_0727 DSC_0742

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar