Annons
AnnonsLunchdate med min man på M/S Molly och Strandbryggan


DSC_2160

Mötte upp min man för att gå till Lauritz.com som hade ett mingelevent på M/S Molly. Solen gassade   och det var trångt och varmt på båten där det generöst bjöds på snittar och vin. Vi beslöt oss  därför för att ta en lunch på tu man hand istället och gick till Strandbryggan.

DSC_2163

DSC_2161DSC_2186DSC_2180 DSC_2182 DSC_2185Johan tog en ryggbiff som var jättegod och jag åt en ljummen kyckling- och fetaost sallad som också smakade gott.

DSC_2189 DSC_2194 DSC_2195

Så här var jag klädd och bortse från min obekväma uppsyn 😉 Uniqlo jeans, Valentino skor, väska från Next (Ny) och cashmeretröja från M&S

TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar