Annons
AnnonsLyckan att komma hem till den här buketten!


DSC_0970

Lyckan att komma hem till den här buketten igår, jag som älskar rosa blommor! Vi firar en rolig sak som jag snart kommer meddela på bloggen. Hint: Det är jobbrelaterat och är kanske bland det största ”erkännandet” jag fått sedan jag börjat blogga. Jag är så stolt över bloggen, er otroligt härliga läsare, min IG (som växer och som är anledningen till allt det här), CHIC (som vågade satsa på mig och den grymma redaktionen som gör en fantastisk tidning) och att jag faktiskt från ingenstans har byggt upp ett nätverk och relationer inom mode Sverigetvå år. Jag vet att man inte ”ska” skryta eller att det anses fult att berömma sig själv men just idag klappar jag mig på axeln och tänker, Well done, Sus! 

Ett motto jag brukar ha är: Life begins at the end of your comfort zone. Att man ska våga testa på saker, våga utsätta sig för det man egenligen tycker är liiite läskigt ( tex att starta en blogg, att hålla föredrag när man är något ringrostig, testa mönstermixade plagg, åka den där otäcka karusellen, våga ansöka till den där kursen, våga begära högre lön osv).

Att tänka mindre på vad ”folk” ska tycka och tänka (för de gör de oavsett du vill eller inte) och bara köra på och följa sin egen inre röst. Ibland lyckas man och ibland misslyckas man. So what! Då vet man det. Bara man vågar testa nya saker vad det än är i livet. Kom ihåg kära ni: What Susie says of Sally says more of Susie than of Sally!  Haha…Så ignorera alla skvallertanter.

Följ ert hjärta, era drömmar och go and get them 😉

GLAD PÅSK kära läsare!

 

DSC_0971

TAGGAR
34 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar